Ons team

ONS TEAM

MARIE MEERT


Marie deelt al van jongs af aan haar leven met de dieren. De passie heeft er ook toe geleid dat ze een opleiding als dierenartsassistente heeft gevolgd aan KTA Horteco te Vilvoorde. Na haar studies was Marie opzoek naar een werk waar ze haar passie tot uiting zou kunnen brengen. Jammer genoeg bleek dit moeilijker dan verwacht...

Het bleek voor Johan en marie duidelijk dat als dit niet te vinden was ze dit zelf moesten bouwen. Het is uit deze belangrijke beslissing dat PonyLand 1980 ontstaan is.

Marie haar passie kan nog steeds dagdagelijks terugvonden worden bij Ponyland 1980.


JOHAN LANGERS


Johan heeft net als Marie een grote liefde voor dieren sinds jongs af aan. Tijdens zijn middelbare studies had hij zelfs besloten om een opleiding als dierenarts te gaan volgen. Het leven heeft anders gekozen en in 2017 is Johan afgestudeerd aan de VUB als Handelsingenieur. Het zijn tijdens deze jaren dat Johan, Marie heeft leren kennen en ze hun passie zijn beginnen delen. Vandaag de dag heeft Johan een voltijdse job, maar kan hij tijdens elk vrije uurtje terugvonden worden bij PonyLand 1980. Je zal hem meestal terugvinden met een hamer of boormachine in zijn handen.

PASCALE SERMON


Het woord passie heb je hier al meerdere malen mogen horen, maar dit is even waar voor Pascale. Pascale heeft Johan en Marie leren kennen via Ponyland 1980 en tijdens de eerste opendeurdag werd zij officieel onze eerste halve stal. Sinds die dag is de band met Pascale steeds groter geworden. Pascale is meerdere keren per week terug te vinden bij Ponyland 1980 en is ook de secretaris van onze vzw.

Hiernaast is Pascale de meter dan Keano (zoon van Johan en Marie).

ILSE BUIJS 

MAOI LANGERS MEERT


Maoi is onze kleinste teammember, maar wel de man die iedereen gelukkig maakt. Geboren op 19 Augustus 2022 en sinds die dag altijd terug te vinden bij PonyLand 1980. zoals zijn familie naam het al verraad is hij de zoon van Johan en Marie. Hij is dus ook hun grootste trots en hun wens om deze aardbol beter achter te laten dan hoe we hem gekregen hebben.

KEANO LANGERS MEERT


Keano is onze kleuter teammember, maar wel de man die iedereen gelukkig maakt. Geboren op 3 september 2019 en sinds die dag altijd terug te vinden bij PonyLand 1980. zoals zijn familie naam het al verraad is hij de zoon van Johan en Marie. Hij is dus ook hun grootste trots en hun wens om deze aardbol beter achter te laten dan hoe we hem gekregen hebben.