Coaching met paarden

COACHING MET PAARDEN


Onze coaching met paarden gebruikt de helende kracht van paarden in combinatie met coaching.


Onze rustige ligging, midden in de natuur, leent zich ideaal tot therapie met paarden. Het geeft je de kans om je te begeven in het "hier en nu" en contact te maken met de vaste grond onder jou.
De paarden die vrij rond jou lopen geven je een gevoel van vrijheid. Je zal al snel merken dat ze uit vrije wil naar jou komen en je een gevoel van rust bezorgen.
“Woorden onthoud je maar even, een ervaring je hele leven!”Voor kinderen (0 - 18 jaar)

Jezelf verbonden voelen met paard, natuur en anderen, al wat leeft en is.

Natuur, rust en ruimte om je heen. Paarden die niet oordelen. Tijd om te experimenteren en op zoek te gaan naar je eigen oplossingen zijn sleutelelementen van onze coaching.

De sessies vinden naast en tussen de paarden plaats. Het begint allemaal bij het verzorgen en klaarmaken van jouw paard. Hierna maken we opdrachten met de paarden om na te denken over het eigen handelen, vaardigheden, of gewoon om even tot rust te komen.

Praktisch

  • Om ervaring en kennis te combineren worden de sessies steeds gegeven door een team van 3: paard(en), paardenspecialist Marie en psycholoog Eva.
  • Tijdens de coaching sessies wordt er gewerkt vanuit een vooropgesteld doel of vraag.
  • Als kennismakking maken we 2 wandelingen van 30 min voor 20€ na deze kennismakking doen we 6 sessies om te werken rond een vooropgesteld doel of vraag individueel met het kind. Elke sessie duurt 45 min voor 60€ dit is een pakket van 400€ 
  • Alle sessies gaan door buiten, in de open lucht. Aangepaste kledij (stevige schoenen, helm, regenjas, …) is daarom aangewezen.

VUL ONDERSTAANDE AANVRAAG IN INDIEN JE MEER INFORMATIE OF EEN GRATIS KENNISMAKING SESSIE WENST